Printer tembok vertikal otomatis 3D tinta UV paling tipis ing donya

Katrangan singkat:

Ing printer tembok vertikal otomatis thinnest donya aplikasi meh ora ana watesan amarga nyithak gambar digital ing meh kabeh permukaan. Tinta sing padhang lan awet nyedhiyakake ekspresi sing langgeng ing tembok utawa bangunan. Kabinet mesin printer tembok 3D mung 6cm kekandelan lan bobote 40kg, rel vertikal tanpa sabuk, supaya bisa nggabungake ekstensi vertikal kanggo foto sing luwih dhuwur kanthi gampang


Detail Produk

Tag produk

Kita nyedhiyakake layanan printer tembok OEM kalebu basa piranti lunak kontrol mesin, dhuwur mesin, warna mesin lan logo mesin lsp.
Printer tembok vertikal minangka transportasi portabel lan gampang nganggo mobil, instalasi cepet, operasi gampang lan resolusi dhuwur nganti 2880dpi. Ana tinta adhedhasar banyu CMYK lan mesin tinta UV CMYKW kanggo pilihan, jembaré cetak ora ana watesan. Ana mesin kepala 1pcs, 2pcs kanggo pilihan panyuwunan kacepetan printing sing beda

Parameter rincian

Model YC-UV33 Printer tembok vertikal otomatis
Kontrol Mesin PC Industri Layar Tutul 13", utawa panel kontrol LED
RAM komputer RAM 4G; Solid State Disk 128G
Printing sirah 1 pcs Epson Piezoelektrik Nozzle DX7
Ukuran mesin 57(w) x 42(d) x 255(h)cm, kekandelan kabinet mung 6cm
Ukuran printing Dhuwur 200CM, Jembaré cetak ora ana watesan
tinta tinta UV
warna CMYKW 5 warna, tangki tinta 80ml
Sinar UV Cahya UV pendingin udara
Cocok Tembok bata, tembok dicat, kertas dinding, kanvas, Kayu, galss, ubin cemic etc.
Resolusi cetak 360x720dpi, 720x720dpi, 720x1440dpi, 720x2880dpi, 1440x1440dpi, 1440x2880dpi
Motor Motor Servo Kab
Transfer digital Kabel Fiber Kab
Prosesor Altera
sumber daya 90-246V AC, 47-63HZ
Konsumsi daya tanpa beban 20W, biasa 100W, maxi 120W
rame Mode siap <20dBA, Printing <72dBA
operate -21°C-60°C(59°F-95°F)10%-70%
Panyimpenan -21°C-60°C(-5°F-140°F)10%-70%
Program nyopir Windows 7, Windows 10
kacepetan 2 pass: 10 meter persegi saben jam
4 pass: 6 meter persegi saben jam
8pass: 3,5 meter persegi saben jam
16pass: 1,5 meter persegi saben jam
basa Inggris, Cina
Bobot mesin, ukuran 40kg, 45x40x255cm, mesin lempitan dhuwur 145cm
Packing Bobot, Dimensi 116kg, 165x80x65cm

Fitur printer tembok vertikal UV
• Multilingual, kita setya kanggo layanan lan dhukungan sing paling apik.

• YC-UV33 UV printer tembok vertikal nggunakake negara-saka-saka-gambar teknologi dikembangaké Originally ing Asia.

• Biaya-efektif, 15 paten, lan komersial-bukti kanggo linuwih lan nggunakake saben dina.

• Bisa nyetak 100% tinta anti banyu ing meh kabeh jinis permukaan, keropos utawa ora keropos

• Mobile: Gampang kanggo transportasi, mindhah, nyetel, lan njaga.

• Gampang Operasi

• Aplikasi akeh ing njero ruangan & ruangan kanggo dekorasi lan pariwara

• lemari kekandelan 6cm

• desain rel vertikal anyar tanpa sabuk, bisa nggabungake extension rel vertikal kanggo foto sing luwih dhuwur kanthi gampang

4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita