20210807172552
20210816094029
банер

Класифицирани производи

Профил на компанијата

Wuhan HAE Technology Co., Ltd. од 2008 година, кои се светски лидери во инкџет печатење, ѕидно печатење и подно печатење.Ова е првиот ѕиден и најиновативниот ѕиден печатач во светот кој може да се користи за печатење на практично сè на која било рамна површина со толку висок квалитет што вашите очи нема да веруваат во тоа.
Ѕиден печатач huakehengrun тип на тркала е лесен и преклоплив за преработка, лесно ракување, стабилно и печатење со висока резолуција од 2880 dpi.
Постојат ѕиден печатач со мастило на база на вода CMYK и машина за ѕидно печатење со мастило CMYK+W UV за избор за да се исполнат барањата за апликација за печатење на различни клиенти.

повеќе

Зошто да не изберете нас

Имаме богато искуство во дизајнот, добра обработка на опрема и капацитет за производство.

Вести од компанијата

Нашите партнери