Lajme

 • Printeri i makinës për printim në mur me rrota Think me bojë UV të bardhë me rezolucion të lartë

  Printeri i makinës për printim në mur me rrota Think me bojë UV të bardhë me rezolucion të lartë

  Modeli Nr.: YC-UV34 Hyrje: Aplikimet më të holla në botë të printerit vertikal të murit automatik janë pothuajse të pakufishme sepse printojnë çdo imazh dixhital në ...
  Lexo më shumë
 • printera muri uv dhe printera dyshemeje për të kursyer sasinë e bojës pesë këshilla

  printera muri uv dhe printera dyshemeje për të kursyer sasinë e bojës pesë këshilla

  Uv printera muri dhe printera me bojë me ngjyra në internet përdorin një kosto të madhe në proces është sasia e konsumit të bojës, sa më shumë përdorues të bojës të zotërojnë aftësitë për të kursyer sasinë e bojës, akumulimin e një kohe të gjatë, të paktën 10% të kostoja e bojës UV mund të kursehet.1, zgjidhni bojën e duhur UV Generall...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një grykë printeri UV?

  Si të zgjidhni një grykë printeri UV?

  Si të zgjidhni një grykë printeri UV kjo është më e rëndësishmja, nëse hunda zgjidhet gabim, drita është më e humbur para, e rënda mund të çojë në dështimin për të përmbushur nevojat e prodhimit.Pastaj nëse zgjidhni kokën e duhur të printimit, filloni me katër aspekte, përkatësisht saktësinë e printimit, printimin...
  Lexo më shumë
 • Si ta mirëmbajmë printerin me bojë çdo ditë?

  Si ta mirëmbajmë printerin me bojë çdo ditë?

  Gryka është një nga komponentët e rëndësishëm të printerit me bojë dhe një nga komponentët më delikate.Përdorimi i hundës fokusohet në mirëmbajtjen dhe mirëmbajtjen.Cilësia e mirëmbajtjes dhe mirëmbajtjes përcakton drejtpërdrejt efektin e përdorimit dhe jetëgjatësinë e printerit me bojë.Si të B...
  Lexo më shumë
 • Cili është parimi i printerit me bojë UV dhe cilat fusha përdoren?

  Cili është parimi i printerit me bojë UV dhe cilat fusha përdoren?

  Printeri me bojë UV emërtohet në fakt sipas strukturës së tij të sistemit.Mund ta kuptojmë në dy pjesë.UV do të thotë dritë ultravjollcë.Printeri me bojë UV është një printer me bojë që kërkon dritë ultravjollcë për t'u tharë.Parimi i punës së makinës është i njëjtë me atë të bojës piezoelektrike...
  Lexo më shumë
 • Dallimi midis printerit të zakonshëm me bojë dhe printerit me bojë me barkod

  Dallimi midis printerit të zakonshëm me bojë dhe printerit me bojë me barkod

  Barkodet e qarkullimit të mallrave mund të shihen kudo.Për shembull, mallrat në raftet e supermarketeve janë të bashkangjitura me barkode.Megjithatë, shumë njerëz nuk e dinë se ka vështirësi të caktuara në procesin e caktimit të barkodit, veçanërisht sistemi i barkodit të të dhënave të ndryshueshme...
  Lexo më shumë
 • Cili është parimi i printerit me bojë UV dhe cilat fusha përdoren?

  Printeri me bojë UV emërtohet në fakt sipas strukturës së tij të sistemit.Mund ta kuptojmë në dy pjesë.UV do të thotë dritë ultravjollcë.Printeri me bojë UV është një printer me bojë që kërkon dritë ultravjollcë për t'u tharë.Parimi i punës së makinës është i njëjtë me atë të bojës piezoelektrike...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një printer me bojë me kosto efektive në 2022?

  Si të zgjidhni një printer me bojë me kosto efektive në 2022?Unë besoj se shumë përdorues janë më të shqetësuar për këtë çështje, kështu që cili është standardi me kosto efektive?Para së gjithash, raporti çmim-performancë është raporti i vlerës së performancës me vlerën e çmimit të produktit.Si një pajisje për shënjimin,...
  Lexo më shumë
 • Klasifikimi parimor i printerëve me bojë

  1. Printeri i vazhdueshëm me bojë Nën presionin e pompës së furnizimit me bojë, boja kalon nëpër tubacionin e bojës nga rezervuari i bojës, rregullon presionin, viskozitetin dhe futet në pistoletën e spërkatjes.Ndërsa presioni vazhdon, boja nxirret nga hunda.Kur boja kalon nëpër grykë, ajo ...
  Lexo më shumë
 • Mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e kokës së printimit me bojë

  Si komponenti kryesor i një printeri me bojë, koka e printimit është shumë e rëndësishme.Një kokë printimi është shumë e vlefshme dhe do të jetë shumë e dhimbshme për t'u përdorur për një kohë të gjatë.Për të zgjatur jetëgjatësinë e kokës së printimit, duhet të bëjmë disa mirëmbajtje dhe mirëmbajtje në kokën e printimit...
  Lexo më shumë
 • Këshilla për ruajtjen e bojës

  Këshilla për ruajtjen e bojës

  Popullariteti i printerit besohet të jetë pa thashetheme.Shtypshkronjat kudo, zyrat e ndërmarrjeve të mëdha dhe të vogla dhe printerët janë integruar pa e ditur në punën dhe jetën tonë të përditshme.Popullariteti i printerëve na ka bërë shumë punë dhe jetë, por...
  Lexo më shumë
 • Mekanizmi i paraqitjes së ngjyrave të printimeve me bojë

  Mekanizmi i paraqitjes së ngjyrave të printimeve me bojë

  Aplikimi i printerëve të ndryshëm sot ka sjellë komoditet në jetën dhe punën e njerëzve.Kur shikojmë printimet me bojë të grafikëve me ngjyra, përveç cilësisë së printimit dhe riprodhimit të ngjyrave, mund të mos kemi menduar për mekanizmin e ngjyrës në mostrat e printimit.Pse...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2