Lajmet e Kompanisë

 • Mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e kokës së printimit me bojë

  Si komponenti kryesor i një printeri me bojë, koka e printimit është shumë e rëndësishme.Një kokë printimi është shumë e vlefshme dhe do të jetë shumë e dhimbshme për t'u përdorur për një kohë të gjatë.Për të zgjatur jetëgjatësinë e kokës së printimit, duhet të bëjmë disa mirëmbajtje dhe mirëmbajtje në kokën e printimit...
  Lexo më shumë
 • Këshilla për ruajtjen e bojës

  Këshilla për ruajtjen e bojës

  Popullariteti i printerit besohet të jetë pa thashetheme.Shtypshkronjat kudo, zyrat e ndërmarrjeve të mëdha dhe të vogla dhe printerët janë integruar pa e ditur në punën dhe jetën tonë të përditshme.Popullariteti i printerëve na ka bërë shumë punë dhe jetë, por...
  Lexo më shumë
 • Mekanizmi i paraqitjes së ngjyrave të printimeve me bojë

  Mekanizmi i paraqitjes së ngjyrave të printimeve me bojë

  Aplikimi i printerëve të ndryshëm sot ka sjellë komoditet në jetën dhe punën e njerëzve.Kur shikojmë printimet me bojë të grafikëve me ngjyra, përveç cilësisë së printimit dhe riprodhimit të ngjyrave, mund të mos kemi menduar për mekanizmin e ngjyrës në mostrat e printimit.Pse...
  Lexo më shumë
 • Klasifikimi dhe avantazhet dhe disavantazhet e printerit universal të sfondit të murit UV

  Klasifikimi dhe avantazhet dhe disavantazhet e printerit universal të sfondit të murit UV

  Printer UV për murin e pllakave Printerët UV të murit të sfondit të pllakave përdoren për printimin sipërfaqësor të llojeve të ndryshme të pllakave.Vlen të përmendet se për shkak të llojeve të ndryshme të pllakave, disa sipërfaqe janë të lustruara dhe shumë të lëmuara, duke kërkuar që një shtresë të spërkatet përpara printimit.Disa...
  Lexo më shumë