Printer me bojë në internet

 • Printer industrial me bojë në internet me një kalim të vetëm Printon drejtpërdrejt imazhe me ngjyra të plota dhe të dhëna të ndryshueshme në paketime të ndryshme

  Printer industrial me bojë në internet me një kalim të vetëm Printon drejtpërdrejt imazhe me ngjyra të plota dhe të dhëna të ndryshueshme në paketime të ndryshme

  Numri i modelit.:HAE-HPX452

  Prezantimi:

  Printeri me bojë në internet HAE me ngjyra të plota të përdoret në industrinë ushqimore duke arritur printim të qëndrueshëm në materiale të ndryshme paketimi si kartoni, plastika, druri dhe EPS etj.

  Printerët tanë janë të integruar në linjat ekzistuese të paketimit, robotët bashkëpunues dhe projekte të ndryshme automatizimi për printim poshtë ose printim anësor.

  Për shkak se printerët tanë kanë rezolucion të shkëlqyer dhe cilësi ngjyrash, ne i sjellim paketimit vlerë komunikimi dhe reklamimi.

  Ne kemi përmirësuar efikasitetin e procesit të personalizimit të paketimit sepse sistemi ynë barazon konsumin e energjisë dhe furnizimit për të përmirësuar kursimet.

  Për shkak të performancës dhe lidhjes së pajisjes, printeri me bojë në internet me ngjyra të plota printon me efikasitet tekst dhe kode alfanumerike, logot, kodet QR dhe të gjitha llojet e të dhënave përfundimisht, pavarësisht nga kushtet e temperaturës dhe lagështisë.
  Ka hundë të ndryshme printeri për zgjedhje si HPX452, Epson WF4720, I3200, D3000, Ricoh G5I, një printer mund të kombinojë maksimumi 4 hundë për kërkesa të ndryshme të lartësisë së përmbajtjes së printimit gjatë kërkesës aktuale të prodhimit.

 • Çanta Bottle Can Printer me bojë CIJ i vazhdueshëm industrial

  Çanta Bottle Can Printer me bojë CIJ i vazhdueshëm industrial

  Printerët me bojë me karakter të vogël janë zakonisht të vogla në madhësi dhe të lehta në peshë.Kjo veçori e bën të lehtë integrimin në linjat e prodhimit të ndërmarrjeve.Qoftë në aplikime të përgjithshme apo të veçanta, i vogël dhe i lehtë e bën atë më të përshtatshëm për punëtorët në përdorim dhe mirëmbajtje të përditshme.

 • Printer me bojë në shishe kartoni Hitachi Domino me shpejtësi të lartë

  Printer me bojë në shishe kartoni Hitachi Domino me shpejtësi të lartë

  Gryka e printerit me bojë të vazhdueshme të shisheve me karakter të vogël është gjithashtu një pajisje kodimi dhe shënjimi pa kontakt, e cila nuk ka nevojë të jetë në kontakt me produktin dhe gjithashtu mund të përfundojë punën e printimit pa dëmtuar sipërfaqen e paketimit të printuar.

 • Kodi QR i ndryshueshëm Makinë printeri me bojë TIJ me kod bar me shpejtësi të lartë

  Kodi QR i ndryshueshëm Makinë printeri me bojë TIJ me kod bar me shpejtësi të lartë

  HAE-M2200 përdor një gjeneratë të re të teknologjisë HP TIJ4.0 me një rezolucion deri në 1200dpi dhe një shpejtësi printimi deri në 300 metra në minutë.Sistemi i printimit industrial është i qëndrueshëm dhe i besueshëm dhe mund të printojë të dhëna me cilësi të lartë.

 • Printeri me bojë të bardhë UV në linjë G5 Head Brake Block

  Printeri me bojë të bardhë UV në linjë G5 Head Brake Block

  Kodi i gjurmueshmërisë kundër falsifikimit të zhvilluar vetë, printeri me bojë UV me rezolucion të lartë-model W5000, mund të printojë të gjitha llojet e të dhënave të ndryshueshme në kohë reale, duke përfshirë barkodin, kodin QR, kodin elektronik të mbikëqyrjes, kodin e gjurmueshmërisë, kodin kundër falsifikimit, kodin UDI, data dhe ora, numri i grupit Shift, kalkulatori, grafiku, tabela, baza e të dhënave, etj.

 • Printer me bojë me bojë UV me shpejtësi të lartë, pëlhurë RFID e varur me etiketë

  Printer me bojë me bojë UV me shpejtësi të lartë, pëlhurë RFID e varur me etiketë

  Ky printer inkjet i varur është një pajisje kodimi UV me saktësi të lartë, ndjeshmëri të lartë, funksionim të thjeshtë dhe komoditet.Softueri i kodimit dhe paraqitjes është fleksibël dhe mund të modifikojë shpejt dhe saktë bazën e të dhënave të informacionit të ndryshueshëm.Ai mbështet një shumëllojshmëri të barkodeve, kodeve QR, karaktereve dhe grafikave.Kodi inkjet është i lidhur me të gjithë platformën dhe funksioni i kontrollit është i fuqishëm dhe fleksibël.Sistemi me bojë me të dhëna të ndryshueshme UV miraton grykën piezoelektrike industriale dhe teknologjinë e kontrollit me bojë DOD.Gryka ka një jetë të gjatë shërbimi, kosto të ulët mirëmbajtjeje dhe nuk prek sipërfaqen e produktit, kështu që nuk do të shkaktojë ndonjë dëmtim të produktit, efekti është i qartë dhe çmimi është i favorshëm, gjë që ju kursen kostot e përpunimit dhe koha e përpunimit.Rruga e bojës së printerit me bojë UV është gjaku i të gjithë makinës dhe prodhimi i qëndrueshëm dhe efikas varet nga sistemi i bojës UV dhe rruga e bojës.Printeri ynë me bojë Hang etiketë adopton një sistem presioni negativ, i cili mund të parandalojë në mënyrë efektive depozitimin e bojës UV në grykë dhe të shmangë bllokimin e hundës.