Printer me bojë me një kalim

 • Stilolaps kodues TIJ Makinë portative për printer mini me bojë

  Stilolaps kodues TIJ Makinë portative për printer mini me bojë

  Lartësia e printimit të mini printerit me bojë është 1-12,7 mm, mund të printojë datën dhe numrin serial në produkte të lakuara, produkte të parregullta, produkte me madhësi të vogël dhe mund të printojë lehtësisht datën dhe numrin serial në kuti kartoni, funde shishe, shishe, tapa shishe, tuba çeliku, çanta dhe produkte të tjera, logo, numër, etj.

  Mini printer inkjet me ekran me prekje, mund të rregullojë përmbajtjen e printimit me lehtësi, funksionim të vogël dhe të lehtë

 • Printer inkjet i vazhdueshëm me datë skadimi për linjën e prodhimit

  Printer inkjet i vazhdueshëm me datë skadimi për linjën e prodhimit

  Printeri me bojë të vazhdueshme TIJ2.5 përdoret gjerësisht në shumë fusha të shtypjes industriale, të tilla si shërbimet postare, posta dixhitale, identifikimi i produktit, printimi i porosive, printimi industrial, shënjimi, etj., kryesisht për të printuar një shumëllojshmëri informacionesh të ndryshueshme, duke përfshirë informacionin e emrit , numra, tekst, barkode 1D / 2D, numra serialë, imazhe me ngjyra, etj.

 • Makinë kodimi të printerit termik me bojë të mbajtur me dorë

  Makinë kodimi të printerit termik me bojë të mbajtur me dorë

  Printeri me bojë dore 128 është i pajisur me një ekran me prekje me përmasa të mëdha 4,3 inç, redaktim dhe printim të integruar, mund të modifikoni informacionin përmes ekranit të integruar me prekje ose mund të komunikoni përmes USB për të përfunduar shpejt redaktimin, futjen, rregullimin e informacionit, dhe transmetimit

 • Printer dore me bojë me kodues data mini portativ

  Printer dore me bojë me kodues data mini portativ

  Printeri i dorës 530 Inkjet është i pajisur me një ekran me prekje 4,3 inç, redaktim dhe printim të integruar, mund të modifikoni informacionin përmes ekranit të integruar me prekje ose mund të komunikoni nëpërmjet USB për të përfunduar shpejt redaktimin, futjen, rregullimin e informacionit, dhe transmetimit.

 • Logo e makinës koduese me bojë Printer termik TIJ Makinë kodi me bojë

  Logo e makinës koduese me bojë Printer termik TIJ Makinë kodi me bojë

  Makina koduese me bojë e Serisë HAE-3000 është zhvilluar në bazë të teknologjisë së printimit HP TIJ 2.5 dhe ka karakteristikat e rezolucionit të lartë dhe besueshmërisë së lartë.

  Printeri kodues me bojë i Serisë HAE-3000 mund të lidhë deri në 8 koka printimi dhe lartësia e printimit mund të arrijë 101.6 mm.E pajisur me një ekran 7 inç, është i lehtë në peshë dhe mund të instalohet në një zonë të kufizuar hapësinore.E pajisur me një ekran 7 inç.Seria EC mund të lidhet me PLC përmes Ethernetit dhe është e përshtatshme për sisteme të ndryshme të automatizuara prodhimi.Përveç kësaj, makina koduese e serisë HAE-3000 mund të printojë gjithashtu tekst në kohë reale dhe mund të kryejë kontroll në kohë reale.Printeri inkjet kodues i serisë HAE-3000 ka shumë funksione të veçanta dhe versione të personalizuara për industri të ndryshme.Dhe çdo hundë mund të printojë përmbajtje të ndryshme si një individ i pavarur, dhe gjithashtu mund të marrë shpejtësi të ndryshme të linjës së prodhimit ose sinjale elektrike të syrit.

 • Industrial Variable Bar Code Online Makinë e kodit të datës së printerit me bojë

  Industrial Variable Bar Code Online Makinë e kodit të datës së printerit me bojë

  Printeri me bojë termike HAE në internet mund të arrijë kodimin në linjat e prodhimit me shpejtësi të lartë, i cili është i përshtatshëm për promovimin dhe gjurmimin e produktit dhe garanton më mirë gjurmueshmërinë dhe sigurinë e produkteve.Printeri me bojë HAE-1000 Online i bazuar në teknologjinë me bojë me shkumë termike është i përshtatshëm për linja të shpejta prodhimi në industrinë ushqimore, pijesh, farmaceutike dhe industri të tjera.Mund të printojë të dhëna të ndryshueshme me rezolucion të lartë, kode njëdimensionale dhe dydimensionale, logon, datën, tekstin, numrin serial, etj. Përveç kësaj, printeri HAE-1000 është gjithashtu i përshtatshëm për kodim në mjedise të vështira si pluhuri dhe lagështia .

 • Makinë e kodit të datës së printerit me bojë termike 75 mm

  Makinë e kodit të datës së printerit me bojë termike 75 mm

  Përparësitë e printerëve me bojë të mbajtur me dorë janë funksionimi i thjeshtë, madhësia e vogël dhe e lehtë për t'u mbajtur

  Printeri me bojë në dorë është i thjeshtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur, i përshtatshëm për mirëmbajtjen e përditshme, i lehtë për t'u përdorur, i lehtë për t'u përdorur, i lehtë për t'u mirëmbajtur

  Printeri i dorës mund të printojë tekst, fotografi, kode dydimensionale, barkode dhe të dhëna të tjera të ndryshueshme.Me bateri, është i përshtatshëm dhe mund të përdoret në çdo kohë dhe kudo.Ka fishek boje me ngjyra të ndryshme për zgjedhje, dhe kutia e bojës me ngjyra të ndryshme ndryshohet lehtësisht në çdo kohë.Gryka nuk është e lehtë për t'u bllokuar

 • Kapak plastik me shpejtësi të lartë CMYK Printer me bojë industriale me ngjyra në internet

  Kapak plastik me shpejtësi të lartë CMYK Printer me bojë industriale me ngjyra në internet

  Printeri me bojë UV me ngjyrë HAE-3300 Mask Logo është i përsosur për personalizimin e markës dhe paketimit.ideale për tregtinë elektronike, sepse mund të printojë drejtpërdrejt çdo logo me ngjyra ose përmbajtje tjetër në çdo material

  Printeri me bojë UV me ngjyra përshtatet automatikisht në lartësi dhe pozicion me dimensionet e paketimit për të printuar mesazhin në vendin e duhur.HAE-3300 Standard Multi-kokë ka deri në 8 koka të pavarura.Është një pajisje pune pa ndërprerje, me një kalim, praktikisht në çdo sipërfaqe, nga 33 mm deri në 264 mm.Printeri me bojë HAE Color UV ka nevojë për nivel të ulët të mirëmbajtjes dhe na lejon të kursejmë në kostot e funksionimit.