Taros Kami

Beijing huakehengrun Co., Ltd.

Alamat

 Alamat Pabrik Perusahaan Beijing: 101A, Gedong 11, Palataran 3, Jalan Gaolizhang, Kacamatan Haidian, Beijing

Penjualan Luar Negeri sareng Kantor Penjualan Cina Tengah:
Wuhan HAE Téhnologi Co., Ltd.
The 6 floor, wangunan 2A, Optik Valley Élmu sarta Téhnologi Port, Guanshan Road, Optik Valley, Wuhan, Cina

Telepon

Nomer Telepon: +86 189 7131 9622

Nomer Telepon: +86 27 8750 8600

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami