Pehea e mālama ai i ka mīkini paʻi inkjet i kēlā me kēia lā?

ʻO ka nozzle kekahi o nā mea nui o ka mīkini paʻi inkjet a me kekahi o nā mea maʻalahi loa.Hoʻohana ʻia ka nozzle i ka mālama a me ka mālama ʻana.Hoʻoholo pololei ka maikaʻi o ka mālama ʻana a me ka mālama ʻana i ka hopena hoʻohana a me ke ola lawelawe o ka mīkini paʻi inkjet.Pehea e lawe mai ai i ka waiwai hou aku i kāu lako?ʻO ka hoʻonui ʻana i ke ola hana o ka nozzle kekahi o nā mea e hōʻemi ai i nā kumukūʻai.Eia pehea e hoʻonui ai i ke ola nozzle:

mea paʻi i kēlā me kēia lā1

kaiapuni

Inā ʻaʻole hana pono nā mea hana o loko, hiki i ka lepo ke komo maʻalahi i ka pahu ink nui a komo hou i ka pahu ink kōkua, e pili ana i ka hopena paʻi o ka nozzle a pōkole ke ola o ka nozzle.

hana

ʻAʻole hiki i ka ʻāpana nozzle o ka ʻili nozzle ke hoʻomaloʻo i kekahi mea, a ua maʻalahi nā lauoho maikaʻi e kau ma ka ʻili nozzle.E hāʻule ana ka plug a me ka inika a pili i ka hopena spray.No laila, he mea nui hoʻi e hana pono i nā mea hana e like me nā koi.

mea komo

Loaʻa i nā mea pono a pau o ka mīkini paʻi inkjet ko lākou kumu a ʻaʻole hiki ke wehe wale ʻia.pahu pahu nui, sub-cartridge, kānana, etc.

inika

Hoʻopili pololei ka maikaʻi o ka inika i ka maikaʻi o ka pale, a he hopena pū kekahi o ka nozzle.ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā inika i ʻōlelo ʻia e ka mea hana mea hana.Ma muli o kēia mau ʻīnika i hoʻāʻo ikaika a lōʻihi hoʻi, ua hōʻoia ʻia nā nozzles.Mai hoʻohui i kekahi mea i ka inika.

mālama

Ma mua o ka hoʻopau ʻia ʻana o ka mea paʻi, pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka nozzle, a kau ʻia ka nozzle ma luna o ka uhi nozzle me ka moisturizing sponge pad, i mea e hōʻoia ai i ke kūlana nozzle a me ka maikaʻi o ka spray, a hoʻonui i ke ola o ka nozzle i kekahi ʻano. .Nozzle Maintenance

Nozzle mālama

ʻO ka nozzle ka mea maʻalahi loa i ka nozzle, no laila pono ke kau mālie i ka nozzle e pale aku i ka pōʻino o nā ʻāpana i luna.Loaʻa i nā nozzles Jet ka puka ma waena o 45 microns a me 72 microns, a ʻo nā puka hoʻihoʻi he 2 mm ke anawaena o loko, a pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia nā ʻāpana ʻelua ma mua o nā pani ʻana a pau.


Ka manawa hoʻouna: Mei-18-2022