Mural otomatis 3D mesin printer témbok nangtung Portable

Katerangan pondok:

Aplikasi printer Vertical Wall ampir euweuh watesna sabab nyitak gambar digital dina ampir sagala permukaan. Tinta caang jeung awét nyadiakeun ekspresi langgeng dina tembok atawa wangunan.
Kami nyayogikeun jasa printer témbok OEM kalebet basa parangkat lunak kontrol mesin, jangkungna mesin, warna mesin sareng logo mesin jsb.
Printer témbok nangtung téh portabel tur gampang transportasi jeung mobil, instalasi gancang, operasi gampang jeung resolusi luhur nepi 2880dpi. Aya tinta dumasar cai CMYK sareng mesin tinta UV CMYKW pikeun pilihan, lebar percetakan henteu aya watesna. Aya 1pcs, 2pcs mesin huluna pikeun pilihan pamundut speed percetakan béda


Rincian produk

Tag produk

Printer témbok nangtung UV Fitur
• Multilingual, kami komitmen ka pangalusna dina layanan sarta rojongan.

• YC-UV30 UV printer témbok nangtung ngagunakeun kaayaan-of-nu-seni téhnologi dimekarkeun asalna di Asia.

• ongkos-éféktif, 15 patén-patén, sarta komersil-dibuktikeun pikeun reliabiliti sarta pamakéan sapopoé.

• Bisa nyitak dina 100% inks waterproof dina ampir sagala jenis permukaan, porous atawa non-porous

• Mobile: Gampang diangkut, mindahkeun, nyetél, jeung ngajaga.

• Gampang Operasi

• aplikasi lega indoor & outdoor pikeun hiasan jeung iklan 

Parameter rinci

Modél YC-UV30 UV printer témbok nangtung
Kontrol Mesin 13" Touch Screen Industrial PC
RAM komputer RAM 4G; Solid State Disk 128G
Kepala percetakan 1pcs Epson Piezoelektrik nozzle DX7
Ukuran mesin 45(w) x 40(d) x 255(h)cm
Ukuran percetakan Jangkungna 200CM, lebar percetakan henteu aya watesna
Tinta tinta UV
Warna CMYKW 5 warna, 80ml tank tinta
Lampu UV Lampu UV cooling hawa
Cocog Tembok bata, témbok dicét, kertas témbok, kanvas, Kai, galss, ubin cemar jsb.
Resolusi nyitak 360x720dpi, 720x720dpi, 720x1440dpi, 720x2880dpi,

1440x1440dpi, 1440x2880dpi

Motor Motor Servo
mindahkeun digital Kabel Serat
Prosesor Altera
Sasayogian tanaga 90-246V AC, 47-63HZ
Konsumsi kakuatan no-beban 20W, biasa 100W, maxi 120W
Geuning Modeu Siap<20dBA, Nyitak<72dBA
Beroperasi -21°C-60°C(59°F-95°F)10%-70%
Panyimpenan -21°C-60°C(-5°F-140°F)10%-70%
Program nyetir Windows 7, Windows 10
laju 2pass: 10 méter pasagi per jam
  4pass: 6 méter pasagi per jam
  8pass: 3,5 méter pasagi per jam
  16pass: 1,5 méter pasagi per jam
basa Inggris, Cina
Beurat Mesin, Dimensi 40kg, 45x40x255cm, mesin narilep jangkungna 145cm

Mesin printer UV témbok Aplikasi Printing sampel
Tembok dicét, témbok bata, témbok semén, Kai, Kanvas, kaca, ubin keramik, jsb.

Rincian bagian mesin Printer témbok


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami