20210807172552
20210816094029
banner

Profil Perusahaan

Wuhan HAE Technology Co., Ltd. saprak taun 2008, anu mangrupikeun pamimpin dunya dina Percetakan Inkjet, percetakan témbok sareng percetakan lantai.Ieu mangrupikeun témbok munggaran di dunya sareng panyitak témbok anu paling inovatif anu tiasa dianggo pikeun nyitak sacara praktis naon waé dina permukaan anu datar kalayan kualitas luhur anu panon anjeun moal percanten.
huakehengrun Wheel tipe témbok printer lampu & foldable pikeun tranporatioin, operasi gampang, stabil sarta 2880dpi percetakan resolusi luhur.
Aya CMYK water based ink wall printer and CMYK + W UV ink wall printing machine pikeun pilihan pikeun nyumponan paménta aplikasi percetakan customer anu béda.

Tambih deui

Warta pausahaan

Mitra urang