20210807172552
20210816094029
banner

Profili i Kompanisë

Wuhan HAE Technology Co., Ltd. që nga viti 2008, të cilët janë liderë botërorë në shtypjen me bojë, printimin në mur dhe shtypjen e dyshemesë.Ky është printeri muri i parë dhe më inovativ në botë, i cili mund të përdoret për të printuar pothuajse çdo gjë në çdo sipërfaqe të sheshtë në një cilësi kaq të lartë saqë sytë tuaj nuk do ta besojnë.
Printeri muri huakehengrun i tipit me rrota është i lehtë dhe i palosshëm për printim, për përdorim të lehtë, të qëndrueshëm dhe me rezolucion të lartë 2880 dpi.
Ka printer muri me bojë me bazë uji CMYK dhe makinë printimi në mur me bojë UV CMYK+W për zgjedhje për të përmbushur kërkesat e ndryshme të aplikimit për printim të klientëve.

më shumë

Lajmet e Kompanisë

  • Klasifikimi parimor i printerëve me bojë

    1. Printeri i vazhdueshëm me bojë Nën presionin e pompës së furnizimit me bojë, boja kalon nëpër tubacionin e bojës nga rezervuari i bojës, rregullon presionin, viskozitetin dhe futet në pistoletën e spërkatjes.Ndërsa...

    më shumë
  • Mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e kokës së printimit me bojë

    Si komponenti kryesor i një printeri me bojë, koka e printimit është shumë e rëndësishme.Një kokë printimi është shumë e vlefshme dhe do të jetë shumë e dhimbshme për t'u përdorur për një kohë të gjatë.Në mënyrë që të...

    më shumë

Partnerët tanë