20210807172552
20210816094029
banner

Profil Perusahaan

Wuhan HAE Technology Co., Ltd. wiwit taun 2008, sing dadi pimpinan donya ing Inkjet Printing, printing tembok lan lantai printing.Iki minangka tembok pertama ing donya lan printer tembok paling inovatif sing bisa digunakake kanggo nyetak apa wae ing permukaan sing rata kanthi kualitas dhuwur sing ora bakal dipercaya.
huakehengrun Wheel jinis wall printer cahya & foldable kanggo tranporatioin, operasi gampang, stabil lan 2880dpi printing resolusi dhuwur.
Ana CMYK water based ink wall printer lan CMYK + W UV ink wall printing machine kanggo pilihan kanggo ketemu panjalukan aplikasi printing customer kang beda.

liyane

Kabar Perusahaan

  • Klasifikasi prinsip printer inkjet

    1. Printer Inkjet Terus-terusan Ing tekanan pompa pasokan tinta, tinta ngliwati pipa tinta saka tangki tinta, nyetel tekanan, viskositas, lan mlebu ing pistol semprotan.Minangka ...

    liyane
  • Pangopènan lan pangopènan sirah print inkjet

    Minangka komponen inti saka printer inkjet, printhead iku penting banget.A printhead banget terkenal, lan bakal banget nglarani kanggo nggunakake kanggo dangu.Supaya t...

    liyane

mitra kita