Бело УВ мастило со висока резолуција Think Wheel Wall печатење машина за печатење

1
2
3

Модел бр.:YC-UV34

Вовед:

Најтенките автоматски апликации за вертикални ѕидни печатачи во светот се речиси неограничени бидејќи печатат каква било дигитална слика на речиси секоја површина.Светлото и издржливо мастило обезбедува траен израз на ѕидовите или зградите.Кабинетот за машина за 3D ѕиден печатач со дебелина и тежина од само 6 см е 40 кг, вертикална шина без ремен, така што лесно може да се спои вертикално продолжување за повисока фотографија
Ние обезбедуваме услуга за ѕиден печатач OEM вклучува јазик на софтвер за контрола на машината, висина на машината, боја на машината и лого на машината итн.
Вертикалниот ѕиден печатач е пренослив и лесен за транспорт со автомобил, брза инсталација, лесно ракување и висока резолуција до 2880dpi.Постојат CMYK мастило базирани на вода и CMYKW UV машина за мастило за избор, ширината на печатење не е ограничување.Има машина од 1 парче, 2 парчиња глави за избор на барање за различна брзина на печатење.
Друга, постојат два вида патека за совпаѓање по избор, еден тип патека може лесно да се движи, другиот тип може да ја прилагоди висината со прилагодливите ногарки

Модел YC-UV34 Автоматски вертикален ѕиден печатач
Машинска контрола Индустриски компјутер со 13" екран на допир или LED контролен панел
Компјутерски RAM-и RAM меморија 4G;Солидна состојба на диск 128G
Глава за печатење 2 парчиња Епсон Пиезоелектрична млазница DX7
Големина на машината 57(w) x 42(d) x 255(h)cm, дебелина на кабинетот само 6cm
Големина на печатење Висина 200CM, Ширината на печатење не е ограничување
Мастило УВ мастило
Боја CMYKW 5 боја, резервоар за мастило од 80 ml
УВ светлина УВ светло за ладење на воздухот
Погоден Ѕид од тули, обоен ѕид, ѕидна хартија, платно, дрво, галс, кемаричка плочка итн.
Резолуција за печатење 360x720dpi, 720x720dpi, 720X1440dpi, 720x2880dpi, 1440x1440dpi, 1440x2880dpi
Мотор Серво мотор
Дигитален трансфер Фибер кабел
Процесор Алтера
Напојување 90-246V AC, 47-63HZ
Потрошувачка на енергија без оптоварување 20W, обични 100W, макси 120W
Бучава Режим на подготвеност<20dBA, Печатење<72dBA
Работете -21°C-60°C(59°F-95°F)10%-70%
Складирање -21°C-60°C(-5°F-140°F)10%-70%
Програма за возење Windows 7, Windows 10
брзина 2 премини: 10 метри квадратни на час
4 премини: 6 метри квадратни на час
8 пропусници: 3,5 квадратни метри на час
16 пропусница: 1,5 квадратни метри на час
јазик англиски, кинески
Тежина на машината, димензии 40 кг, 45 x 40 x 255 см, височината на свиткана машина е 145 см
Тежина на пакување, димензии 116 кг, 165 x 80 x 65 см

УВ вертикален ѕиден печатач Карактеристики

• Повеќејазичен, ние сме посветени на најдоброто во услугата и поддршката.

• Вертикалниот ѕиден печатач YC-UV33 UV користи најсовремена технологија развиена првично во Азија.

• Ефтино, 15 патенти и комерцијално докажани за доверливост и секојдневна употреба.

• Може да печати со 100% водоотпорни мастила на речиси секаков вид површина, порозна или непорозна

• Мобилен: Лесен за транспорт, преместување, поставување и одржување.

• Лесно ракување

• Широка примена внатре и надвор за декорација и рекламирање

• Кабинет со дебелина од 6cm

• нов вертикален дизајн на шина без појас, лесно може да се спои вертикално продолжување на шината за повисока фотографија

УВ вертикален ѕиден печатач Примена Примероци за печатење
Обоен ѕид, ѕид од тули, цементен ѕид, дрво, платно, стакло, керамичка плочка итн.

Детали за делови од вертикален ѕиден печатач со УВ

4

Време на објавување: 18-ти август 2022 година