Инк-џет печатач за единечни премини

 • Пренослива машина за мини инкџет печатач TIJ за кодирање пенкало

  Пренослива машина за мини инкџет печатач TIJ за кодирање пенкало

  Висината на печатење на мини инк-џет печатач е 1-12,7 мм, може да печати датум и сериски број на заоблени производи, неправилни производи, производи со мала големина и лесно може да печати датум и сериски број на картони, дното од шишиња, шишиња, капачиња од шишиња, челични цевки, кеси и други производи, лого, број, итн.

  Мини инк-џет печатач со екран на допир, може лесно, мало и лесно да ја приспособува содржината на печатење

 • Континуиран инк-џет печатач за датум на истекување за производна линија

  Континуиран инк-џет печатач за датум на истекување за производна линија

  TIJ2.5 Континуираниот инк-џет печатач е широко користен во многу полиња на индустриското печатење, како што се поштенски услуги, дигитална поштарина, идентификација на производот, печатење на нарачки, индустриско печатење, означување итн., главно за печатење на различни променливи информации, вклучувајќи информации за името , броеви, текст, 1D / 2D баркодови, сериски броеви, слики во боја итн.

 • Рачна машина за кодирање на термички инкџет печатач

  Рачна машина за кодирање на термички инкџет печатач

  Рачниот инк-џет печатач 128 е опремен со екран на допир со голема големина од 4,3 инчи, интегрирано уредување и печатење, можете да уредувате информации преку вградениот екран на допир или можете да комуницирате преку USB за брзо завршување на уредувањето, внесувањето, прилагодувањето на информациите, и пренос

 • Мини Пренослив инк-џет рачен печатач за кодирање датум

  Мини Пренослив инк-џет рачен печатач за кодирање датум

  Рачниот печатач 530 Inkjet е опремен со екран на допир со голема големина од 4,3 инчи, интегрирано уредување и печатење, можете да уредувате информации преку вградениот екран на допир или можете да комуницирате преку USB за брзо завршување на уредувањето, внесувањето, прилагодувањето на информациите, и пренос.

 • Машина за кодирање со инкџет лого Термички TIJ печатач Машина со инкџет код

  Машина за кодирање со инкџет лого Термички TIJ печатач Машина со инкџет код

  Машината за кодирање инкџет од серијата HAE-3000 е развиена врз основа на технологијата за печатење HP TIJ 2.5 и има карактеристики на висока резолуција и висока доверливост.

  Инкџет кодерот за печатач од серијата HAE-3000 може да поврзе до 8 глави за печатење, а висината на печатењето може да достигне 101,6 mm.Опремен со 7-инчен дисплеј, има мала тежина и може да се инсталира на ограничен простор.Опремен со 7-инчен дисплеј.EC серијата може да се поврзе со PLC преку етернет и е погодна за различни автоматизирани системи за производство.Дополнително, машината за сериско кодирање од серијата HAE-3000 исто така може да печати текст во реално време и може да врши контрола во реално време.Инк-џет печатачот со кодирање од серијата HAE-3000 има многу специјални функции и приспособени верзии за различни индустрии.И секоја млазница може да печати различна содржина како независен поединец, а исто така може да прима различни брзини на производната линија или електрични сигнали за очи.

 • Индустриски променлив бар-код онлајн Машина за код за датум за инкџет печатач

  Индустриски променлив бар-код онлајн Машина за код за датум за инкџет печатач

  Термички инк-џет печатач HAE преку Интернет може да постигне кодирање на производствени линии со голема брзина, што е погодно за промоција и следење на производите и подобро ја гарантира следливоста и безбедноста на производите.Инк-џет печатачот HAE-1000 Online базиран на технологија за инкџет со термичка пена е погоден за брзи производни линии во прехранбената, пијалаци, фармацевтската и други индустрии.Може да печати променливи податоци со висока резолуција, еднодимензионални и дводимензионални кодови, лого, датум, текст, сериски број итн. .

 • Термичка рачна машина за код за датум на инкџет печатач 75 мм

  Термичка рачна машина за код за датум на инкџет печатач 75 мм

  Предностите на рачните инк-џет печатачи се едноставно ракување, мала големина и лесен за носење

  Рачниот инк-џет печатач е едноставен и лесен за ракување, удобен за секојдневно одржување, лесен за ракување, лесен за употреба, лесен за одржување

  Рачниот печатач може да печати текст, слики, дводимензионални кодови, баркодови и други променливи податоци.Со батерија, тој е удобен и може да се користи во секое време и каде било.По избор има касети со мастило во различни бои, а касетите со мастило со различна боја се менуваат лесно во секое време.Млазницата не е лесно да се блокира

 • Онлајн индустриски инк-џет печатач во боја со голема брзина CMYK пластична капа

  Онлајн индустриски инк-џет печатач во боја со голема брзина CMYK пластична капа

  УВ инк-џет печатач во боја со лого за маска HAE-3300 е совршен за приспособување на брендирање и пакување.идеален за е-трговија поради тоа што може директно да печати кое било лого во боја или друга содржина на кој било материјал

  Color UV Inkjet печатачот автоматски се прилагодува во висина и позиција на димензиите на пакувањето за да ја отпечати пораката на вистинското место.HAE-3300 Standard Multi-head има до 8 независни глави.Станува збор за опрема за работа без престан, единечно, практично на која било површина, од 33 mm до 264 mm.На HAE Color UV инк-џет печатачот му треба ниско ниво на одржување и ни овозможува да заштедиме на трошоците за работа.